Plaatsen van alle soorten terrastegels

Bent u van plan uw terras professioneel aan te leggen? Dan bent u bij Nico Vandamme aan het juiste adres!

Een mooi verzorgd terras nodigt immers uit tot gebruik ervan, vergemakkelijkt het onderhoud van uw buitenomgeving én geeft uw gehele woning een prachtige uitstraling.

Voor het plaatsen van alle soorten terrastegels in Lokeren en omgeving kunt u een beroep doen op de ervaren vloerder Nico Van Damme!

Daarnaast zijn we ook actief in volgende regio’s: Sint-Niklaas, Beveren-waas, Lokeren, Wetteren, Lochristi, Stekene, Wachtebeke, Temse, Hamme en Zele.

Previous slide
Next slide

Uitstekende aanleg van terrassen

Nico Van Damme voert al 20 jaar lang vloerwerken uit voor binnenshuis en buitenshuis.

Zowel in het kader van nieuwbouwwoningen als voor renovatieprojecten kunt u een beroep doen op zijn expertise en vakmanschap.

Als geen ander weet hij voor u alle soorten tegels te plaatsen, zodat uw leefomgeving in één klap een unieke en bijzondere uitstraling krijgt.

Bovendien voert hij alle werken naar de regels van de kunst uit en kunt u rekenen op een hoogwaardige afwerking van uw terrastegels.

Traditionele en moderne terrastegels

Of u nu kiest voor een traditionele tegel of gaat voor een moderne of industriële look, Nico Van Damme uit Lokeren zorgt voor een feilloze plaatsing en afwerking van uw buitenvloeren.

Maak uw keuze uit prachtige natuursteen, blauwe hardsteen, natuursteenklinkers, graniet, betontegels of keramische tegels en in geen tijd kunt u genieten van een indrukwekkend terras.

Ook alle voorbereidende werken neemt deze vloerder voor zijn rekening, zodat u zonder zorgen het volledige project van uw buitenafwerking aan hem kunt uitbesteden. 

Betaalbare topkwaliteit

Nico Van Damme werkt steevast samen met enkele vaste leveranciers, zodat hij u de beste garanties kan bezorgen voor uw binnen- en buitenvloeren.

Rekening houdend met uw wensen en verwachtingen verleent hij u professioneel advies voor het kiezen van de juiste terrastegels en alle daarbij horende afwerking. Hier krijgt u echte topkwaliteit van A tot Z, aan een eerlijke en betaalbare prijs!